Brugman - logo

Locatienummer op Routekaart: 3
Locatieadres:
Brugman Art
Herenstraat 125
2271 CD  Voorburg

Openingstijden:
18 juni: 11- 17 uur

Kunstenaars op deze locatie:
Expositie van Joanne DeBrass - aquarel

Website: www.brugman-art.nl

In Kunstcentrum Brugman kunnen beeldende kunstenaars regelmatig exposeren. Dit gaat vaak gecombineerd met een lezing van de exposant. Daarnaast vindt er elke maand het Kunstcafé Brugman plaats met lezingen, muziek, dans en andere zaken die te maken hebben met kunst en cultuur in de ruimste zin van het woord.

Het Kunstcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die zich graag met kunst bezig houdt, al dan niet onder het genot van een goed glas wijn. Het biedt een gratis podium voor kunstzinnige mensen die zich graag willen presenteren. De optredens duren meestal tussen de 20 minuten en 2 uur. Verbonden aan het Kunstcentrum is ook de winkel met een groot assortiment aan teken- en kunstschildersbenodigdheden. Een aantal docenten/kunstenaars verzorgen er cursussen en workshops.

Tijdens de Open Atelierroute Kunst aan huis exposeert Joanne DeBrass in het Kunstcafé. Haar kunst is een middel om totaal spontaan te zijn, het onderbewustzijn het over te laten nemen, het innerlijke wezen te vernieuwen en te verfrissen. Meer informatie over haar en haar werk vind je op www.kunstinzicht.nl


style - spacer-2px


style - spacer-2pxNeem contact op met Brugman Art