Willy van der Sman

Locatienummer op Routekaart: 19

Locatieadres:
Hogeland 4
2264 JZ Leidschendam

Openingstijden:
18 & 19 juni 2022: 11- 17 uur

Kunstenaars op deze locatie:
Willy van der Sman - schilderijen
Ilse Pijper - keramiek

Website: www.willyvandersman.nl


Na een aantal jaren op diverse creatieve vlakken bezig te zijn geweest en na vier jaar avond-Mavo en Havo tekenen en kunstgeschiedenis, ben ik mij verder gaan ontplooien in het schilderen. Inmiddels heb ik van verschillende docenten les gekregen en enkele workshops gevolgd. Op dit moment neem ik deel aan Vrij Atelier van Hélène Doornebal op donderdag avond in De Blauwe Tram te Leidschendam.

Met mijn schilderen probeer ik te zoeken naar uitdagingen en maak daarom graag gebruik van diverse materialen en probeer verschillende technieken toe te passen.
Twee jaar geleden heb ik “pen en inkt” ontdekt. Tijdens de “Kunst aan Huis” route zal ik mijn nieuwste werk tonen. Pentekeningen met acryl inkt op geschilderde achtergronden.
Graag werk ik in opdracht. Samen bepalen wij onderwerp, grootte, kleur en materiaal gebruik. Ik vind het erg leuk als ik mensen die al jaren op zoek zijn naar dat ene schilderij kan voorzien van datgene dat aan hun verwachtingen voldoet en een mooie plek krijgt in hun huis.style - spacer-2pxNeem contact op met Willy van der Sman