Ben jij een beeldend kunstenaar, professioneel of (gevorderd) amateur, die graag tijdens de Open-atelierroute je deuren open wil zetten om je werk te presenteren? Schrijf je dan in voor de Open-atelierroute 2018 van Leidschendam-Voorburg.
Gebleken is dat de bezoekersaantallen groter zijn als meerdere kunstenaars bij elkaar op één locatie zitten.

 • Als je dus meer dan voldoende ruimte hebt, kun je een deel daarvan beschikbaar stellen aan iemand die geen expositieplek heeft. Je schrijft jezelf dan in als deelnemer mét locatie.
 • Heb je al een afspraak met een deelnemer die zijn/haar locatie met iemand wil delen, schrijf je dan in als deelnemer die een locatie deelt.
 • Heb je geen expositieplek schrijf je dan in als deelnemer die zoekende is naar een locatie.

Vind een match!
Wil je jouw locatie graag aanmelden om te delen of zoek je een locatie? Op deze pagina vind je alle informatie en kun je je aanmelden.

Website
Als deelnemer krijg je een pagina op de website met daarin een korte bio met een foto van jezelf of je werkplek en een contactformulier. Verder is er ruimte voor 6 foto’s van je werk.
Je foto's kunnen alleen digitaal worden aangeleverd. Dus geen afdrukjes of geprinte versies, omdat deze niet te verwerken zijn op de website. Je kunt je beeldmateriaal per mail toesturen naar jc.vd.elst@planet.nl Indien je een eigen website hebt kun je op het inschrijfformulier ook toestemming geven dat we daar een aantal foto's af halen.

Aanleverspecificaties voor het beeldmateriaal
Schilderijen: Graag een goede uitsnede zonder omgevingsruis er omheen. Het beste je foto recht van voren genomen zodat er geen perspectief vervorming optreedt. Het kan gecorrigeerd, maar kost tijd.
Keramiek: Graag het werk tegen een neutrale achtergrond of vrijstaand gemaakt.
Sieraden: Graag tegen een neutrale achtergrond of op standaard (kettingen/armbanden).
Foto moet minimaal 150 dpi bevatten en minimaal 768 pixels breed en/of hoog zijn. Meer mag altijd.

Doe mee!
Wil je ook graag meedoen met de Open-atelierroute verstuur dan zo spoedig mogelijk maar uiterlijk vóór 8 mei 2018, het ingevulde inschrijfformulier onder aan deze pagina en maak het deelnemersbedrag over. Na betaling krijg je per mail de definitieve bevestiging van je inschrijving.
Verstuur je het formulier liever per post, klik dan hier om het betreffende formulier te downloaden en stuur het ingevulde formulier naar Jolanda van der Elst, Prinses Margrietlaan 21, 2273 AG Voorburg. Wil je het formulier liever toegestuurd krijgen, dan kun je dit aanvragen bij Jolanda van der Elst, telefoon 06-29547697.

Bij inschrijving ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 • Je neemt deel aan de ‘Kunst aan Huis’ op zaterdag 16 en/of zondag 17 juni 2018 van 11 – 17 uur
 • Deelname aan ‘Kunst aan Huis’ bedraagt voor een hoofddeelnemer met eigen locatie € 35. Hiervoor ontvang je een A3 raamposter, flyers, en een routekaart. Daarnaast vermelding op de routekaart en de website. Je inschrijving is pas akkoord zodra je – na betaling – de definitieve bevestiging hebt ontvangen.
 • Deelname aan ‘Kunst aan Huis’  bedraagt voor een deelnemer zonder eigen locatie, maar dus een locatie deelt, € 25. Hiervoor ontvang je (via het locatieadres) flyers en een routekaart. Daarnaast vermelding op de routekaart en de website. Je inschrijving is pas akkoord zodra je – na betaling – de definitieve bevestiging hebt ontvangen.
 • Er mag geen kunst worden vertoond, dat als aanstootgevend dan wel discriminerend kan worden ervaren.
 • Deelnemers zorgen zelf voor de inrichting van hun locatie/expositieruimte.
 • Deelnemers bepalen zelf of zij hun werken willen verkopen. De organisatie vraagt geen commissie over het verkoopbedrag.
 • De organisatie van de Open-atelierroute kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade aan of verlies van kunstwerken.
 • Hoofddeelnemers met locatie dienen gevestigd te zijn in Leidschendam-Voorburg.

Inschrijfformulier

Je kunt je niet meer inschrijven voor de Open atelierroute 2018. Heb je het dit jaar gemist, dan krijg je wellicht volgend jaar een nieuwe kans!