Ben jij een beeldend kunstenaar, professioneel of (gevorderd) amateur, die graag tijdens de Open-atelierroute je deuren open wil zetten om je werk te presenteren? Schrijf je dan in voor de Open-atelierroute 2024 van Leidschendam-Voorburg.

Meerdere kunstenaars op één locatie is geen bezwaar, echter we verzoeken jullie dit te beperken tot maximaal 5 per locatie. Gebleken is dat er weliswaar meer bezoekers komen op locaties waar meer kunstenaars aanwezig zijn, maar dat dit ten koste gaat van de adressen waar maar één of twee kunstenaars hun werk laten zien. En dat is niet de bedoeling van een kunstroute aan huis!

Website
Als deelnemer krijg je een pagina op de website met daarin een korte bio met een foto van jezelf of je werkplek en een contactformulier. Verder is er ruimte voor 6 foto’s van je werk.
Je foto's kunnen alleen digitaal worden aangeleverd. Dus geen afdrukjes of geprinte versies, omdat deze niet te verwerken zijn op de website. Je kunt je beeldmateriaal per mail toesturen naar kunst@jolandavanderelst.nl Indien je een eigen website hebt kun je op het inschrijfformulier ook toestemming geven dat we daar een aantal foto's afhalen.

Aanleverspecificaties voor het beeldmateriaal
Schilderijen: Graag een goede uitsnede zonder omgevingsruis er omheen. Het beste je foto recht van voren genomen zodat er geen perspectief vervorming optreedt. Het kan gecorrigeerd, maar kost tijd.
Keramiek: Graag het werk tegen een neutrale achtergrond of vrijstaand gemaakt.
Sieraden: Graag tegen een neutrale achtergrond of op standaard (kettingen/armbanden).
Foto moet minimaal 150 dpi bevatten en minimaal 768 pixels breed en/of hoog zijn. Meer mag altijd.

Doe mee!
Wil je ook graag meedoen met de Open-atelierroute verstuur dan vóór 15 april 2022, het ingevulde inschrijfformulier onder aan deze pagina en maak het deelnemersbedrag over. Na betaling krijg je per mail de definitieve bevestiging van je inschrijving.
Hopelijk gebeurt het niet, maar indien de route geen doorgang kan vinden dan wordt de route verplaatst naar een later tijdsstip in 2024 of naar 2025. In dat geval wordt het volledige deelnamebedrag gerestitueerd.
Verstuur je het formulier liever per post, klik dan hier om het betreffende formulier te downloaden en stuur het ingevulde formulier naar Jolanda van der Elst, Prinses Margrietlaan 21, 2273 AG Voorburg. Wil je het formulier liever toegestuurd krijgen, dan kun je dit aanvragen bij Jolanda van der Elst, telefoon 06-29547697.

Bij inschrijving ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 • Je neemt deel aan de ‘Kunst aan Huis’ op zaterdag 22 juni en/of zondag 23 juni 2024 van 11 – 17 uur
 • Deelname aan ‘Kunst aan Huis’ bedraagt € 35. Hiervoor ontvang je een A2 raamposter, flyers, en minimaal 2 routekaarten. Daarnaast vermelding op de routekaart en de website. Je inschrijving is pas akkoord zodra je – na betaling – de definitieve bevestiging hebt ontvangen.
 • Er mag geen kunst worden vertoond, dat als aanstootgevend dan wel discriminerend kan worden ervaren.
 • Deelnemers zorgen zelf voor de inrichting van hun locatie/expositieruimte.
 • Deelnemers bepalen zelf of zij hun werken willen verkopen. De organisatie vraagt geen commissie over het verkoopbedrag.
 • De organisatie van de Open-atelierroute kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade aan of verlies van kunstwerken.
 • De te bezoeken locaties dienen gevestigd te zijn in Leidschendam-Voorburg.

Inschrijfformulier

De inschrijving voor de Open atelierroute Kunst aan huis voor 2024 kan weer in de periode van 15 februari t/m 15 april 2024

 

  Gegevens deelname

  Ik doe mee op *  

  Gegevens deelnemer


  Soort getoonde beeldende kunst


  Betaling*