styling - KAH-banner_evalueren.jpg

Even evalueren

Na maanden van voorbereiding hebben we het dan toch maar weer gefikst en kunnen we terugkijken op de tweede Open atelierroute Kunst aan Huis.  We hoorden al veel positieve geluiden!  Maar er zullen altijd wel wat verbeterpuntjes overblijven. Het organisatieteam wil dan ook heel graag van jullie weten hoe jullie de atelierroute hebben ervaren en verzoekt jullie om onderstaand formulier in te vullen en te verzenden (verzendknop).

Jullie antwoorden op de vragen gebruiken wij uitsluitend om te beoordelen of je Kunst aan Huis voldoende de moeite waard vind om regelmatig (jaarlijks of tweejaarlijks) te herhalen en of wij KAH in de huidige vorm zullen handhaven. Jullie gegevens worden niet gebruikt voor reclame- of promotiedoeleinden, tenzij je daarvoor nadrukkelijk toestemming hebt gegeven.

Heb je  vragen omtrent het evaluatieformulier neem dan contact op via:

  Evaluatieformulier

  1. Heb je dit jaar deelgenomen als hoofddeelnemer op je eigen locatie of als onderdeelnemer op een andere locatie?

  2. Is deze wijze van deelname je bevallen?

  3. Als wij Kunst aan Huis in 2019 weer organiseren, zou je dan weer meedoen?

  4. Als we, om organisatorische redenen, het Kunst aan Huis-weekend zouden (moeten) verplaatsen, aan welke periode geef je dan de voorkeur?

  5. Heb je nog verbeterpunten of andere suggesties of opmerkingen over de KAH-route. Denk daarbij aan posters, flyers, routekaart en website. Was er tijd genoeg tussen beschikbaarheid van materiaal en start route etc etc?

  Om de organisatie van Kunst aan Huis te professionaliseren overwegen wij om KAH onder te brengen in een stichting. Dit biedt meer mogelijkheden op het gebied van financiering/sponsoring en ook wat meer garantie voor de voorzetting van KAH voor het geval leden van het huidige organisatiecomité hun werkzaamheden zouden moeten stoppen. Verder zou KAH ook meerdere evenementen op het gebied van de beeldende kunst willen/kunnen organiseren (bijv. plein air-schilderen).

  6. Zou je, indien nodig, bereid zijn om een rol te vervullen in de stichting?
  Janee

  7. Op welk vlak denk je dat je een zinvolle bijdrage zou kunnen leveren? Meerdere antwoorden mogelijk.

  8. Lijkt het je leuk als er te zijner tijd nog andere evenementen op het gebied van beeldende kunst door ons zouden worden georganiseerd in Leidschendam-Voorburg?

  Je gegevens

  Ik deed mee op