Vorig jaar is gebleken dat de bezoekersaantallen groter zijn als meerdere kunstenaars bij elkaar op één locatie zitten. We hebben dus het plan opgevat om te proberen kunstenaars met en zonder locatie bij elkaar te brengen.

Vul onderstaand aanmeldingsformulier in. Je kunt als deelnemer met eigen locatie aangeven waar jij ruimte voor hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen muurruimte meer over, maar wel ruimte om beelden en keramiek neer te zetten of ruimte voor een tafel met sieraden. Ben je zoekende naar een locatie, dan moet je ook aangeven wat je te exposeren hebt.

Zodra je aanbod/aanvraag bij ons binnen is zullen we op deze pagina vraag en aanbod vermelden. Als je een match hebt kunnen vinden mail dat dan wel zo snel mogelijk door naar jc.vd.elst@planet.nl zodat we die lijst up-to-date kunnen houden en de (ex) zoekende deelnemer na betaling een plek op de website kunnen geven.

Hou er rekening mee, dat wij niet kunnen garanderen dat er een locatie beschikbaar is. De organisatie draagt verder geen verantwoording en heeft geen bemoeienis met de match. Het verdere initiatief ligt geheel bij de deelnemer.

ATTENTIE!! Schrijf je éérst in om mee te doen aan Kunst aan Huis op de pagina 'Doe mee', pas daarná kun je je aanmelden voor een match!!

Aanmelding voor een match

Je kunt je niet meer aanmelden voor een match voor de Open atelierroute 2018. Heb je het dit jaar gemist, dan krijg je wellicht volgend jaar een nieuwe kans!